Kittenskopen.nl
Home Mooie mainecoon kittens te koop

Mooie mainecoon kittens te koop

Foto
Prijs: €600,-
Geplaatst op: 17-05-2013
Bekeken: 13764 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Mevr. Catvoices

2 dagen actief
Oud-Beijerland, NL (Toon op kaart)
Tel: telnr
www.catvoices.nl

Beschrijving

Ben je misschien ook op zoek naar een gezellig maatje? Iemand die er altijd voor je is als je thuis komt? Iemand om lekker mee te chillen en te lounchen? Iemand om je op te vrolijken als je even uit je humeur bent? Heb je iemand nodig om die je even de dagelijkse beslommeringen laat vergeten? Dan zijn wij het perfecte maatje waar je misschien al zo lang naar op zoek bent!

We zijn namelijk altijd vrolijk en opgewekt. Als een stelletje ware clowns weten we je altijd weer aan het lachen te krijgen met onze grappige kapriolen, bokkensprongen en racemomenten. Daarnaast kun je alle verhalen en geheimen aan ons kwijt. We zijn graag een luisterend oor, babbelen gezellig terug maar… vertellen niets door!

Wij zijn een nestje van zes kittens en zijn geboren op 19 April 2013 Onze ouders zijn Thundercats Tanita &Catvoices Abel Onze ouders zijn negatief getest op HCM (DNA en echo), PKD (echo), Fiv/Felv en Patella Luxatie. Het nest bestaat uit 1 dame en 5 heren. Voor de volgende Kittens zoeken we nog een gouden mandje met super personeel:

Caruso Black Tabby Blotched/White
Casey Special Black White
Charlie’s Angel Red silver Tabby Blotched

We mogen vanaf 14 Juni verhuizen, als we verhuizen zijn we erg goed gesocialiseerd en nagekeken door de dierenarts. We zijn dan volledig ingeŽnt, gechipt, preventief parasiet vrij gemaakt en ontwormd.

We krijgen als we gaan verhuizen ook een tas mee, deze is gevuld met de volgende dingen:
• een gezondheidsverklaring van onze dierenarts
• een europees paspoort
• een prachtige stamboom
• kittenovereenkomst met afspraken en garanties
• kittenpakket
• extra verrassing

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Wil je ons “live” in actie zien en misschien wel adopteren? Natuurlijk mag dat, neem contact op met ons personeel en hun zullen dan voor de koffie zorgen. Oja, het personeel vraagt wel een kleine aanbetaling als je besluit dat jij voor je leven lang voor ons wilt zorgen. We zitten al voor je klaar…. Tot snel!

Oja vergeten we bijna nog te melden, op de website van catvoices.nl zijn er nog meer foto’s van ons te bewonderen op onze persoonlijke pagina.

Ras:Maine Coon
Leeftijd kitten(s): 326 weken
Stamboom aanwezig: Ja
Gechipt: Ja
Wormkuur gehad: Ja
Vlooi-/oormijt-/tekenbestrijding
gehad:
Ja
  • Kattenziekte (FPLV)
  • Niesziekte (FCV, FeHV, Bb)
  • RabiŽs (hondsdolheid)

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Voer de code in: *